massoi ağacı

taban notalar

Massoia ağacı : Endonezya gibi Tropik iklimlerde yetişen bu ağaç türüdür. Co2 veya solvent distile yoluyla elde edilen yağ kozmetik sektöründe ve parfümlerde kullanılır Massoia ağacının kabuğundan üretilen lakton, süt ürünleri endüstrisinde gıda aroması ve katkı maddesi olarak kullanılır. Hindistan cevizi benzeri kokusu alt tonlarıyla derin, biraz şeftaliyi andıran, zengin, ılık , tereyağlı, yoğun bir aroması vardır. Parfümlerde taban notalarda kullanılır.

3 görüntüleme0 yorum

Perfumialist.com

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

izinsiz kopyalanamaz   perfumialist.com tüm hakları saklıdır