Parfümlerde Ahududu Yaprağı

En son güncellendiği tarih: Haz 6


Rubus idaeus

Ahududu Yaprağı Rubus idaeus'un yapraklarından solvent absolite distile tekniği ile elde edilen kokulu saf yağı kozmetik ve parfümeride sıkça kullanılır şaşırtıcı derecede derinliğe ve karmaşık karaktere hoş bir aromaya sahiptir. reçelli meyve turtası , sıcak şarap , tüm sulu, tatlı, güneşte olgunlaşmış meyve akorları açığa çıkar ! alttonlarında Kösele, balzamik karamel, kuru üzüm, benzoin ve köknar'ı anımsatan notalar barındırır .

Rubus idaeus

Ahududu yaprağı ekşimsi mayhoş meyvelerin derin, büyüleyici bir aroması ile takdir edilen bir doğal kokudur

9 görüntüleme0 yorum

Son Paylaşımlar

Hepsini Gör